Актуелности

- Славко Басара

У петак извлачење парова 1/8 финала Купа

Извлачење парова осмине финала Купа Републике Српске биће обављено у петак, 9. октобра 2015. година са почетком у 11 часова у просторијама Фудбалског савеза Републике Српске у Бањалуци.

Детаљније...

- Славко Басара

ФСРС потписао уговор о пословно-техничкој сарадњи са „Селектом“

Дански произвођач лопти и спортске опреме „Селект“ и Фудбалски савез Републике Српске у Бањалуци су потписали уговор о пословно-техничкој и спонзорској сарадњи по којима ће се утакмице Прве лиге убудуће играти са лоптама овог свјетског спортског бренда.

Детаљније...

- Славко Басара

У понедјељак потписивање спонзорског уговора са „Селектом“

Фудбалски савез Републике Српске у понедјељак, 5. октобра потписаће уговоро спонзорству са заступницима данског произвођача спортске опреме „Селект“ који ће лоптама спонзорисати клубове Прве лиге.

Детаљније...

- Славко Басара

У-23 репрезентација гостује код ФК Вождовац 7. октобра у Београду

Репрезентација Републике Српске до 23 године гостоваће код Фудбалског клуба Вождовац у Београду 7. октобра (17 часова) у склопу „Дана фудбала“ Републике Српске који се традиционално организују сваке године поводом рођендана Савеза.

Детаљније...

- Славко Басара

Селективно окупљање у Шамцу 8. октобра

Треће селективно окупљање дјечака рођених 1999. и 2000. године биће одржано у Шамцу, 8. октобра, а приступиће играчи из клубова са територије подручних савеза Бијељина и Добој.

Детаљније...

Линкови