Актуелности

- Славко Басара

Приједорчанима уручен шампионски пехар

Фудбалерима Рудар Приједора у суботу је уручен шампионски пехар за освојено прво мјесто у Првој лиги Републике Српске у сезони 2014/15.

Детаљније...

- Славко Басара

Списак репрезентативаца рођених 2003. за турнир у Чешкој

У канцеларији Фудбалског савеза Републике Српске саопштен је данас списак репрезентативаца рођених 2003. године за међународни турнир „Јозеф Кубин“ у чешком граду Јаблонецу који је на програму 1. августа.

Детаљније...

- Дарко Којић

Информативно статистички прегледи

Извјештај

У секцији Архива, можете да преузмете фајлове са обрађеним подацима из информационог система COMET, а који се односе на завршену сезону 2014/15 у лигама: Прва лига, Друга лига "Запад" и Друга лига "Исток".

У оквиру фајлова, можете наћи информације о статистикама сезона, учинцима по клубовима, као и све извјештаје са одиграних утакмица.

- Славко Басара

Саопштен списак играча (У-15) за турнир у Чешкој

Вршилац дужности селектора У-15 репрезентације Републике Српске Златко Јелисавац са сарадницима саопштио је списак играча за меморијални међународни турнир „Јозеф Кубин“ у чешком граду Јаблонецу 1. августа.

Детаљније...

- Славко Басара

Завршен камп у Бањи Дворовима

Камп у Бањи Дворовима код Бијељине који заједно организују Фудбалски савез Републике Српске и Министарство породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске под називом „Љетна школа спорта“ завршен је данас.

Детаљније...