Актуелности

- Админ. служба

Одгода утакмица 9. кола Женске лиге фудбала

Поступајући према захтјеву одређеног броја клубова, те вођени веома лошим временским приликама, као и поштујући предстојеће вјерске празнике, обавјештавамо Вас, да се утакмице 9. кола Прве лиге ФС РС за жене, које су се требале играти 19.04.2014 године, одгађају....

Детаљније...

- Админ. служба

Имплементација информационог система COMET у Другим лигама

Са стране генералног секретара ФС РС, упућен је допис предсједницима Подручних ФС, делегатима Других лига ФС РС, те контролорима суђења на утакмицама Других лига ФС РС којима се обавјештавају о плану активности повезаних са увођењем COMET-а.

Детаљније...

- Славко Басара

Репрезентација Србије гостује у Бањалуци 4. септембра

Како сада ствари стоје фудбалска репрезентација Србије гостоваће у Бањалуци 4. септембра поводом прославе 22. рођендана Фудбалског савеза Републике Српске.

Детаљније...

- Админ. служба

Помјерање термина утакмице Купа ФС РС: Рудар - Текстилац

Реванш утакмица полуфинала Купа ФС РС између ФК „Рудар Приједор“  и ФК „Текстилац“, одиграће се 22.04.2014. године (уторак) у Приједору на стадиону ФК „Рудар Приједор“ Приједор са почетком у 16,00 часова.

- Админ. служба

Скупштина ФС РС

У уторак, 22. априла, одржаће се редовна Извјештајна скупштина ФС РС. Мјесто одржавања је хотел "Видовић" у Бањој Луци, а почетак је заказан у 12 часова.

- Админ. служба

Ванредна провјера физичке припремљености судија Прве лиге

У сриједу, 16. априла, одржаће се ванредна провјера физичке припремљености судија Прве лиге ФС РС. Провјера ће се одржати на Градском стадиону у Бањој Луци са почетком од 17 часова.