Актуелности

- Славко Басара

Резултати и стријелци првог кола Прве лиге

Почео је нови, 20. јубиларни шампионат Републике Српске, а у првом колу најубједљивију побједу остварила је Слобода из Новог Града против Напретка.

Детаљније...

- Славко Басара

Фудбалери Радника освојили трећи Куп Републике Српске

Фудбалери Радника

У финалу 21. Купа Републике Српске, Радник и Рудар Приједор одиграли су без погодака, а више среће у пенал-лутрији имали су домаћи фудбалери (5:3), који су тако одбранили пехар освојен прошле године. Раднику је ово, након 2010. и 2013. године, трећи пехар намјењен освајачу Купа Републике Српске, док су Приједорчани изгубили и треће финале. 

Детаљније...

- Славко Басара

Освојено друго и треће мјесто у Јаблонецу

Пионирска репрезентација Републике Српске коју су сачињавали дјечаци рођени 2002. године освојила је другу позицију на 20. меморијалу "Јозеф Кубина" у чешком граду Јаблонецу, док је селекција састављена од двије године старијих репрезентативаца била трећа.

Детаљније...

- Славко Басара

Саопштени спискови играча за акцију у чешком Јаблонецу

Координатор омладинских селекција Фудбалског савеза Републике Српске Славољуб Стојановић заједно са сарадницима Радомиром Поповићем, Драганом Шкрбом и Мируном Јокановићем саопштио је данас спискове играча који ће наступити на турниру у чешком граду Јаблонецу од 1. до 4. августа.

Детаљније...

- Славко Басара

Финале Купа 6. августа у 17 часова на Радио-телевизији Републике Српске

Финална утакмица 21. Купа Републике Српске у фудбалу између Радника и Рудар Приједора биће одиграна у сриједу, 6. августа на Градском стадиону у Бијељини, а почетак сусрета заказан је за 17 часова уз директан ТВ пренос на Радио-телевизији Републике Српске.

Детаљније...

- Админ. служба

Представљен пројекат за обнову стадионског комплекса у Шамцу

Градски стадион, Шамац

У хотелу "Плажа" у Шамцу, одржана је промоција пројекта обнове и изградње спортског стадионског комплекса у Шамцу, којој је поред локалних представника, присуствовао и већи број гостију из општинских, подручних фудбалских савеза, ФС РС и ФС БиХ.

Детаљније...