Актуелности

- Славко Басара

Финале Купа 6. августа у 17 часова на Радио-телевизији Републике Српске

Финална утакмица 21. Купа Републике Српске у фудбалу између Радника и Рудар Приједора биће одиграна у сриједу, 6. августа на Градском стадиону у Бијељини, а почетак сусрета заказан је за 17 часова уз директан ТВ пренос на Радио-телевизији Републике Српске.

Детаљније...

- Админ. служба

Представљен пројекат за обнову стадионског комплекса у Шамцу

Градски стадион, Шамац

У хотелу "Плажа" у Шамцу, одржана је промоција пројекта обнове и изградње спортског стадионског комплекса у Шамцу, којој је поред локалних представника, присуствовао и већи број гостију из општинских, подручних фудбалских савеза, ФС РС и ФС БиХ.

Детаљније...

- Славко Басара

Завршен камп ФС Републике Српске и Министарства у Бањи Врућици

Камп, 13. по реду, који су по традицији, заједно, организовали Фудбалски савез Републике Српске и Министарство породице, омладине и спорта завршен је у Бањи Врућици код Теслића послије седам радних дана. 

Детаљније...

- Славко Басара

Завршена прва смјена кампа у Бањи Врућици

Прва смјена кампа која је бројала 40 дјечака рођених 1999. и 2001. године, а који заједно организују Фудбалски савез Републике Српске и Министарство породице, омладине и спорта завршена је данас у Бањи Врућици код Теслића.

Детаљније...

- Админ. служба

Термини семинара делегата

Одређени су термини семинара делегата Прве, Других и Регионалних лига ФС РС за такмичарску 2014/15. годину.

Детаљније...

- Славко Басара

Комплетан распоред Друге лиге, група исток, сезона 2014/15.

У Етно селу „Станишићи“ код Бијељине данас је обављено извлачење такмичарских бројева Друге лиге Републике Српске, група исток за сезону 2014/15. годину. Сезона почиње у суботу, 16. августа, а завршиће се у недјељу, 9. новембра 2014. године.

Детаљније...