Актуелности

- Славко Басара

Резултати и стријелци шестог кола Прве лиге

Фудбалери Леотара остали су на првој позицији послије утакмица шестог кола Прве лиге Републике Српске јер су на свом терену са 2:1 побиједили Сутјеску из Фоче.

Детаљније...

- Славко Басара

Помоћ Савеза Слоги и Борцу

Добој и Шамац су градови који су највише настрадали у катастрофалним мајским поплавама, а самим тим имовина фудбалских клубова из ових градова, Слоге и Борца је тотално уништена, стадиони руинирани.

Детаљније...

- Славко Басара

Окупљање репрезентативаца 24. септембра до 11.30 часова

Фудбалски савез Републике Српске, у склопу својих програмских активности рада репрезентативних селекција, организоваће, међусобну селективну утакмицу репрезентативних селекција играча узраста У – 21 против играча У – 23, у сриједу, 24. септембра 2014. године са почетком у 16 часова у Дервенти.

Детаљније...

- Славко Басара

Селектор Тулић саопштио списак играча за акцију у Дервенти

Стадион Фудбалског клуба „Текстилац“, у Дервенти, 24. септембра (16 часова) биће домаћин репрезентативне акције Фудбалског савеза Републике Српске којом ће започети „Дани фудбала“ у склопу прославе рођендана Савеза.

Детаљније...

- Админ. служба

Женска лига фудбала

У сриједу, 17. септембра 2014. године, са почетком од 12 часова, одржаће се сједница Комисије за женски фудбал ФС РС. Састанак ће се одржати у просторијама ФС РС у Бањој Луци, а између осталог, обавиће се и жријеб такмичарских бројева за нову сезону, те утврдити датум почетка такмичења.

- Славко Басара

Резултати и стријелци 5. кола Прве лиге

Одигране су утакмице петог кола Прве лиге Републике Српске, а у овој првенственој етапи једину побједу у гостима остварила је Власеница, у Теслићу, против Пролетера. У свим осталим сусретима тријумфовали су домаћини.

Детаљније...

- Админ. служба

Одлука о утакмици Купа између Крупе и Козаре

Утакмица 1/16 финала Купа ФС РС за такмичарску сезону 2014/2015 година, која се требала одиграти дана 10.09.2014 године, између ФК „Крупа“ Крупа на Врбасу – ФК „Козара“ Градишка у Крупи на Врбасу, одгађа се.

Детаљније...