Актуелности

- Админ. служба

Прва лига: Слобода (МГ) - Козара

Обавјештавамо Вас, да ће се одгођена утакмица 16. кола Прве лиге ФС РС између ФК „Слобода“ М.Град и ФК „Козара“ Градишка одиграти према раније утврђеном термину 26.11.2015 године (четвртак) са почетком у 13,00 часова на стадиону ФК „Крупа“ у Крупи на Врбасу.

- Славко Басара

Наде боље од „новинара“

Млада репрезентација Републике Српске до 21 године савладала је данас у Етно селу „Станишићи“ изабрану новинарску селекцију резултатом 3:1 (1:1) у ревијалној утакмици одиграној у склопу „Дана фудбала“ којима се прославља рођендан Фудбалског савеза Републике Српске (основан 5. септембра 1992. године).

Детаљније...

- Админ. служба

Одлука о новом термину одигравања утакмице Слобода - Козара

Одгођена утакмица 16. кола Прве лиге између ФК "Слобода" из Мркоњић Града и ФК "Козара" из Градишке, која није играна у недјељу, 22. новембра због сњежног покривача који је терен учинио неусловним за игру, биће одиграна 26. новембра (четвртак) са почетком у 13 сати.

- Админ. служба

Спискови позваних играча за ревијалну утакмицу

Одређени су састави репрезентативних селекција У-21 и новинарске селекције, које ће у уторак, 24. новембра, одиграти пријатељску утакмицу у Етно селу Станишићи.

Детаљније...

- Админ. служба

Ревијална репрезентативна утакмица

Према програмским активностима Фудбалског савеза Републике Српске, које се односе на репрезентативне селекције Савеза, дана 24.11.2015 године (уторак) у Етно селу Станишићи са почетком у 13,30 часова одиграће се ревијална утакмица између репрезентације ФС РС У 21 и Селекције новинара.

Детаљније...

Линкови