Актуелности

- Админ. служба

Радник у финалу Купа

Фудбалери Радника декласирали су Сутјеску са 8:1 у реванш утакмици полуфинала Купа Републике Српске и изборили пласман у финале у којем ће се за пехар борити против Рудар Приједора.

Детаљније...

- Славко Басара

Рудар Приједор први финалиста Купа

Фудбалери Рудар Приједора први су финалисти Купа Републике Српске јер су данас у реванш сусрету на Градском стадиону у Приједору побиједили друголигаша Текстилац с резултатом 2:1 (1:1). 

Детаљније...

- Славко Басара

Резултати и стријелци 21. кола Прве лиге

Фудбалери зворничке Дрине задржали су предност од шест бодова у односу на најближе пратиоце и направили још један корак ка пласману у Премијер лигу БиХ.

Детаљније...

- Админ. служба

Одгода утакмица 9. кола Женске лиге фудбала

Поступајући према захтјеву одређеног броја клубова, те вођени веома лошим временским приликама, као и поштујући предстојеће вјерске празнике, обавјештавамо Вас, да се утакмице 9. кола Прве лиге ФС РС за жене, које су се требале играти 19.04.2014 године, одгађају.

Детаљније...

- Админ. служба

Имплементација информационог система COMET у Другим лигама

Са стране генералног секретара ФС РС, упућен је допис предсједницима Подручних ФС, делегатима Других лига ФС РС, те контролорима суђења на утакмицама Других лига ФС РС којима се обавјештавају о плану активности повезаних са увођењем COMET-а.

Детаљније...

- Славко Басара

Репрезентација Србије гостује у Бањалуци 4. септембра

Како сада ствари стоје фудбалска репрезентација Србије гостоваће у Бањалуци 4. септембра поводом прославе 22. рођендана Фудбалског савеза Републике Српске.

Детаљније...