Актуелности

- Славко Басара

Одржана 14. редовна сједница Извршног одбора ФС Републике Српске

Данас је у просторијама Фудбалског савеза Републике Српске одржана 14. сједница Извршног одбора која је трајала нешто више од два часа. На сједници су донесене сљедеће одлуке:

Детаљније...

- Славко Басара

Резултати и стријелци 3. кола Прве лиге

Двадесети фудбалски шампионат Републике Српске настављен је утакмицама 3. кола у којима је гостујућу побједу остварила само Власеница у Фочи против домаће Сутјеске.

Детаљније...

- Славко Басара

Младост (Г) побиједила у Крупи

У посљедњој утакмици другог кола Прве лиге Републике Српске јуче су фудбалери Младости из Гацка побиједили, као гости, у Крупи на Врбасу домаћи састав Крупе са 1:0. Једини погодак у 54. минуту постигао је Рајко Ћеранић.

Овај меч је требало да се одигра у прошлу суботу, али је пролонгиран због лошег времена и потопљеног терена у Крупи на Врбасу.

- Админ. служба

РЛ Југ - Исправка

Одгођене утакмице 1. кола Регионалне лиге Југ, Романија - Херцеговац и Стакорина- Жељезница играју се 28. септембра 2014. године, а не 28. августа као што је првобитно објављено.

- Админ. служба

Додатни семинар кандидата за делегате

Обавјештавамо Вас, да је јединствено утврђено одржавање додатног семинара (поправног семинара) кандидата за листу делегата Прве, Других и Регионалних лига ФС РС у такмичарској сезони 2014/2015 година, и то, искључиво за кандидате који нису задовољили на првом семинару односно за кандидате који нису могли из оправданих разлога приступити семинару.

Детаљније...

- Админ. служба

Службени гласник ФС РС доступан за преузимање

Од данас можете путем сајта ФС РС преузети Службени гласник ФС РС - "Фудбал". Службени гласници ће бити објављени у секцији Документи, под рубриком "ФУДБАЛ" - Службени гласник ФС РС.

- Славко Басара

Озрен - Слога (Д) 3:0 - службени резултат

Утакмица првог кола Друге лиге Републике Српске, група запад Озрен - Слога (Добој) која је прекинута у 37. минуту код резултата 1:0 за домаћина регистрована је службеним резултатом 3:0 у корист Озрена.

Тако је одлучила Такмичарска комисија ФС Републике Српске. Утакмица је прекинута након уласка у терен гостујућих навијача.