Актуелности

- Славко Басара

Побједа кадета у Билећи

Поводом Видовдана на Градском стадиону у Билећи гостовала је кадетска репрезентација Републике Српске и одиграла пријатељску утакмицу са вршњацима из домаћег Фудбалског клуба Херцеговац, првака у овој старосној категорији, а резултат је био на страни репрезентације.

Детаљније...

- Славко Басара

Скугрић – Слога (Т) службено 0:3

Такмичарска комисија Фудбалског савеза Републике Српске регистровала је прекинуту утакмицу баража за попуну Друге лиге Републике Српске, група запад, Скугрић – Слога (Т) службеним резултатом у корист гостију – 0:3.

Детаљније...

- Славко Басара

Кадети тренирали на Градском стадиону у Билећи

Кадетска репрезентација Републике Српске тренирала је вечерас на Градском стадиону у Билећи гдје ће сутра од 17 часова одиграти пријатељску утакмицу са вршњацима из домаћег Херцеговца, шампиона Републике Српске у овој узрасној категорији.

Детаљније...

- Славко Басара

Такмичарска комисија: регистрација утакмица без уношења у табелу

Након одржане сједнице Апелационе комисије одржана је и сједница Такмичарске комисије Фудбалског савеза Републике Српске по питању регистрација утакмица спорног 26. кола Прве лиге.

Детаљније...

- Славко Басара

Апелациона комисија потврдила одлуке Дисциплинске комисије

На данашњој сједници Апелационе комисије Фудбалског савеза Републике Српске одржаној у Бањалуци потврђене су све одлуке у првостепеном поступтку које је донијела Дисциплинска комисија по питању спорних утакмица 26. кола Прве лиге, Леотар – Подриње (0:1) и Пролетер – Рудар Приједор (0:1).

Детаљније...