Актуелности

- Славко Басара

Окупљање репрезентативаца 24. септембра до 11.30 часова

Фудбалски савез Републике Српске, у склопу својих програмских активности рада репрезентативних селекција, организоваће, међусобну селективну утакмицу репрезентативних селекција играча узраста У – 21 против играча У – 23, у сриједу, 24. септембра 2014. године са почетком у 16 часова у Дервенти.

Детаљније...

- Славко Басара

Селектор Тулић саопштио списак играча за акцију у Дервенти

Стадион Фудбалског клуба „Текстилац“, у Дервенти, 24. септембра (16 часова) биће домаћин репрезентативне акције Фудбалског савеза Републике Српске којом ће започети „Дани фудбала“ у склопу прославе рођендана Савеза.

Детаљније...

- Админ. служба

Женска лига фудбала

У сриједу, 17. септембра 2014. године, са почетком од 12 часова, одржаће се сједница Комисије за женски фудбал ФС РС. Састанак ће се одржати у просторијама ФС РС у Бањој Луци, а између осталог, обавиће се и жријеб такмичарских бројева за нову сезону, те утврдити датум почетка такмичења.

- Славко Басара

Резултати и стријелци 5. кола Прве лиге

Одигране су утакмице петог кола Прве лиге Републике Српске, а у овој првенственој етапи једину побједу у гостима остварила је Власеница, у Теслићу, против Пролетера. У свим осталим сусретима тријумфовали су домаћини.

Детаљније...

- Админ. служба

Одлука о утакмици Купа између Крупе и Козаре

Утакмица 1/16 финала Купа ФС РС за такмичарску сезону 2014/2015 година, која се требала одиграти дана 10.09.2014 године, између ФК „Крупа“ Крупа на Врбасу – ФК „Козара“ Градишка у Крупи на Врбасу, одгађа се.

Детаљније...

- Славко Басара

Одигранa већина утакмица 1/16 финала Купа

Данас је одиграна већина утакмица шеснаестине финала Купа Републике Српске у којима су постигнути ови резултати:

Детаљније...

- Славко Басара

У Дервенти почињу “Дана фудбала” Републике Српске

Дервента ће 24. септембра у 16 часова бити домаћин ревијалне утакмице између репрезентација У-23 Републике Српске и Селекције лига Републике Српске чиме ће и званично почети “Дани фудбала” Републике Српске.

Детаљније...