Актуелности

- Админ. служба

Интернет презентација ПФС Градишка

Од септембра ове године, заинтересовани могу пратити рад ПФС Градишка на њиховој званичној интернет презентацији, гдје могу пронаћи информације о Подручној лиги Градишка, Лигама младих - групе Поткозарје и Лијевче, као и друге вијести везане за рад овог ПФС.

Сајт можете пратити на адреси: pfs.gradiska.info.

- Админ. служба

Најава утакмица 1. кола Прве лиге футсала

Овај викенд су на распореду прве утакмице у оквиру футсал такмичења ФС РС. У Првој лиги учествује седам клубова.

Детаљније...

- Славко Басара

Двије побједе пионира Републике Српске у Блацама против селекција Топличког округа

Двије пионирске репрезентације Републике Српске данас су у Блацама, на игралишту „Крај Језера“, забиљежиле двије побједе против вршњака селекције Фудбалског савеза Топличког округа.

Детаљније...

- Славко Басара

Извучени парови ¼ финала Купа

У просторијама Фудбалског савеза Републике Српске данас су жријебом одређени парови четвртфинала Купа, а бранилац трофеја Радник из Бијељине гостоваће у Гацку код Младости.

Детаљније...

- Славко Басара

Резултати и стријелци 11. кола Прве лиге

Чак четири утакмице 11. кола Прве лиге Републике Српске завршене су резултатом 1:0 у корист домаћина, а минималне побједе забиљежили су Крупа, Текстилац, Подриње и Пролетер.

Детаљније...

- Админ. служба

Рудар (Приједор) - домаће утакмице

ФК Рудар из Приједора ће до краја јесењег дијела Прве лиге, своје првенствене и куп утакмице, као домаћин, играти у Љубији.

- Админ. служба

Извлачење парова 1/4 финала Купа

Обавјештавамо Вас, да ће се извлачење парова 1/4 финала Купа ФС РС за такмичарску сезону 2014/2015 годину, обавити у просторијама Фудбалског савеза Републике Српске (улица Алеја Светог Саве блок Д – Бања Лука), дана 28.10.2014 године. (уторак), са почетком у 11,00 часова.

Позивамо представнике клубова учесника такмичења 1/4 финала Купа ФС РС, да присуствују извлачењу парова.